Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σκιά στη γη
Αυτό το τραγούδι είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα γιατί εκφράζει την ευγνωμοσύνη μου σε αυτά τα πλάσματα, που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Το σκυλί μου, οι γάτες μου οι υπέροχες, με έκαναν αυτό που είμαι. 

Ελπίζω από στόμα σε στόμα, από «τοίχο» σε «τοίχο» κι  άνθρωπος με άνθρωπο, να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα και να μην υπάρχουν πια αδέσποτοι σκύλοι και γάτες στους δρόμους και στα σκουπίδια. Ο κόσμος και οι δήμοι να μάθουν για την δράση της Εδκε και να αλλάξει το τοπίο. Ελπίζω...

Ευχαριστώ την Εδκε γιατί είναι παιδεία... Ευχαριστώ τον Γιώργο Σαμπάνη που μοιραστήκαμε και αυτό το τραγούδι, τον Χρήστο Σούμκα που το ενορχήστρωσε με πολλή ψυχή όπως πάντα, τον Δημήτρη Γκάνιο για το βίντεο και όλη την επιμέλεια της κίνησης αυτής και την Cobalt που αγκαλιάζει και στηρίζει αυτήν την προσπάθεια. 

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο.
Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.
Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται  “πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων. Και στα σπίτια μας.

Όλοι οι εθελοντές της οργάνωσής εργάζονται αμισθί. Η συμβολή σας για να συνεχίσουν το έργο τους είναι σημαντικότατη και απαραίτητη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο τους σάιτ www.edke.gr και να μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά τους στο να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στα αδέσποτα της χώρας μας. 

Σας ευχαριστώ όλους για την τόσο θερμή ανταπόκριση! Μου ενισχύει την ελπίδα οτι κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν. 

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου